RESTAURANG & BAR


Öjaby Herrgårds restauranger ligger i herrgårdsbyggnaden. Vi har även en festvåning som heter Stenhuset, precis bakom herrgårdsbyggnaden. 

Här tillagar vi rätter med tradition, nytänk och med inspiration från det skandinaviska köket. Våra råvaror väljs ut noggrant och i möjligaste mån ekologiskt och från lokala producenter

 

BORDSBOKNING & förfrågningar

0470-70 16 20

VÅRA RESTAURANGER


Vinkällaren


En trappa ner i herrgårdsbyggnaden finns vår vinkällare. Här erbjuder vi olika mat och dryckesprovningar och det går även att boka bord här för mindre sällskap om man vill sitta lite mer avskilt

 

Matsalen


I matsalen på Öjaby Herrgård kan man boka bord både för lunch och kväll. Allt från avsmakningsmeny till à la carte och köksmästarens rekommendationer. Allt i en ljuvlig herrgårdsmiljö.
I Matsalen serveras även vår frukostbuffé 

STENHUSET


Stenhuset är vår populära festlokal där vi kan anordna flera olika tillställningar. Lokalen rymmer ca 80 sittande beroende på dukning. Vid huset finns en uteplats med uppmurad grill, trädgård och egen dansbana. 

baren


I vår bar som ligger i restaurangen beställer du en drink, dricker ett glas vin, eller varför inte en lokalproducerad fatöl tillsammans med husets maträtter från restaurangen.