Våra restauranger

Vinglas på bord

Öjaby Herrgårds restauranger, belägna i den anrika herrgårdsbyggnaden, erbjuder en unik och historisk matupplevelse. Inuti dessa väggar, fyllda med tradition och charm, serveras noggrant utvalda rätter som speglar det bästa av lokala och säsongsbetonade ingredienser.

Förutom restaurangen finns även en festvåning kallad Stenhuset, en imponerande byggnad som ligger precis bakom herrgårdsbyggnaden. Stenhuset är perfekt för större evenemang och fester, där den rustika atmosfären och de eleganta detaljerna skapar en minnesvärd miljö för alla typer av sammankomster.

Både herrgårdsbyggnaden och Stenhuset är omgivna av en vacker och välskött park, vilket ger en känsla av lugn och avkoppling för alla besökare.

Baren

I vår bar, som är en del av restaurangen, erbjuder vi en perfekt start på din kväll med ett urval av förförande drinkar, ett noggrant utvalt sortiment av viner och andra tilltalande drycker.

pappersriva

Matsalen

I vår matsal erbjuder vi dig möjligheten att förboka ditt bord inför kvällen, säkerställande av en personlig och avkopplande upplevelse. Hos oss kan du avnjuta vällagad mat som tillagats med omsorg och kvalitet.

pappersriva

Stenhuset

Stenhuset är vår populära festlokal där vi kan anordna flera olika tillställningar. Lokalen rymmer ca 80 - 100 sittande beroende på dukning. Vid huset finns en uteplats med uppmurad grill, trädgård och egen dansbana som används vid olika former av arrangemang.

pappersriva