Boka konferens

Konferens i lummig miljö nära Växjö

På vår anläggning i Växjö finner du den perfekta mötesplatsen för både små och stora konferenser. Med vårt mångsidiga utbud av konferensrum och konferenslokaler kan vi anpassa oss efter just dina behov, oavsett om det gäller ett möte för två eller en stor sammankomst på upp till hundra deltagare.

Boka konferens nära flygplatsen

För dig som söker en smidig tillgänglighet och bekvämlighet, erbjuder vi en idealisk lösning. Vår anläggning är nära flygplatsen, vilket garanterar enkel ankomst och avresa för dig och dina gästdeltagare. Det gör oss till ett utmärkt val för nationella såväl som internationella möten.

Flexibla konferenslokaler för alla evenemang

Vi är stolta över att kunna erbjuda åtta olika konferens- och grupprum för att möjliggöra en effektiv och produktiv konferens. Oavsett om ditt mål är utbildning, brainstorming, eller teambuilding, kan våra lokaler anpassas för att möta dina specifika behov.

Varför välja oss?
Centrala Läget: Nära Växjö, med närhet till både stadskärnan och naturen.
Nära Flygplatsen: Perfekt för deltagare som reser från olika håll.
Mångsidiga Lokaler: Från intima möten till stora sammankomster.
Låt oss vara din partner i planeringen och genomförandet av ditt nästa stora möte. Boka din konferens hos oss idag och upplev den perfekta mixen av funktionalitet och bekvämlighet.