Vi är ett glatt gäng som jobbar hårt och gillar det vi gör

 

Jobba hos oss 

Våra verksamheter består av vårt hotell, Sure Hotel By Best Western och vår restaurang- och festvåning Öjaby Herrgård samt tillhörande konferensanläggning. Vår restaurang är öppen sju dagar i veckan och vi serverar allt från frukost, förmiddagsfika, lunch eftermiddagsfika, supéer, à la carte, festvåning, bufféer som påskbord och julbord. Vår restaurang är KRAV-certifierad och vi använder främst svenska och lokalproducerade råvaror i vår matlagning i den mån det är möjligt.


Nya tjänster

 

Servispersonal

Servitris/servitör

Vi på Öjaby herrgård söker nu förstärkning i vårt serviceteam till vår restaurang.

Vår verksamhet består även av en hotell- och konferensdel.

Vi har en restaurang som är öppen sju dagar i veckan. Vi serverar lunch, kvällsbuffé och à la carte. Vårt kök erbjuder allt från klassisk svensk husmanskost till väl avvägda avsmakningsmenyer med tillhörande dryckespaket. Vi har också julbord och en festvåningsverksamhet.

Vi söker dig som brinner för service och att ge gästen den bästa tänkbara mat och dryckesupplevelsen. Du är van vid att jobba i högt tempo och med flera arbetsuppgifter samtidigt. När man jobbar i vår restaurang är man även den som jobbar med våra hotellgäster och hjälper dem med incheckning och liknande. För oss är det viktigt att du har ett intresse för dryck och mat, då det är viktigt för oss.

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet ifrån servering har du erfarenhet från hotell är det meriterande.

Tillträde: Omgående

Skicka din ansökan till karin.kullberg@ojabyherrgard.se

Lön: enligt avtal

Anställningsgrad: 100%


Övriga tjänster

Vi söker ständigt extrapersonal. Kockar, servis, städ, frukost. Är DU intresserad, skicka en presentation av dig själv och CV till: 
karin.kullberg@ojabyherrgard.se