kära gäster!

Vi har det senaste året ställts inför stora utmaningar på grund av pågående pandemi. Vi har hela tiden varit måna om både vår personal och våra gäster. Vi har följt och arbetat utefter de rekommendationer som ställts av bestämmande myndigheter. Vi har under hela pandemin med vissa begränsningar hållt både hotell och restaurang öppen så gott vi har kunnat. Nu ser vi med stor tillförsikt på framtiden och att kunna öppna upp våra verksamheter så att allt äntligen blir precis som vanligt igen!

Stort tack för visad förstålelse så här långt och även stort tack att ni har kämpat sida vid sida med oss denna svåra tid.

Vi är sedan ett par år tillbaka stolta medlemmarar i Best Western Hotels & Resorts, Världens största hotellkedja sett till antalet privatägda hotell, med över 4700 hotell i hela världen. Vi hoppas då också att ni väljer att bli medlemmar i vårt lojalitetsprogram. Best Western Rewards - Vårt globala lojalitetsprogram. Bli medlem i Best Western Rewards - utsett till ett av hotellbranschens bästa lojalitetsprogram. Tjäna poäng, få rabatter och förmåner när du bor på våra hotell runt om i världen, vi gör dig helt enkelt till vår hedersgäst! Intjänade poäng kan sedan användas till frinätter och många andra förmåner, och dina poäng förfaller aldrig.

Sista året har vi även lagt ner mycket energi på att finputsa ytterligare på både hotell och restaurangverksamheten. Allt för att våra gäster ska få en så behaglig och minnesvärd vistelse hos oss som möjligt. Oavsett om man har stannat över natten eller bara kommit för att ta ett glas vin i vår vinbar. Vi strävar ständigt efter att bli bättre på det vi gör. 

Vi har succesivt renoverat upp alla badrum och vidare bytt ut alla våra tv apparater till nya 32" LCD-platt tv i våra dubbelrum och 46" i våra Superior Deluxerum. Samt nya textilier i form av mörkläggningsgardiner och kuddar med mera och även uppdaterat alla våra hotellrum och konferenslokaler med senaste kortnyckeltekniken "Smart lock" Vi ser även över allt sortiment i hotellrummen, vi har numera en liten minibar på rummet med både vin, sprit, läsk, godis och chips. I vår hotellounge som vi kallar för "Vardagsrumemt finns det en ismaksin där man kan hämta is till sin drink som man kan blanda och dricka på rummet. Allt för att tillgodose våra gästers önskemål och krav i stort som smått. Under 2018 - 2019 så har vi bytt ut alla våra möbler i enkelrummen. Nya 120cm sängar, nytt skrivbord, skrivbordsstol och golv/läslampa. vi konverterar även alla våra rum på hotellets entréplan till sängar med hel madrass för de som vill sova i en "riktig" dubbelsäng. Vi har även kvar ett våningsplan som har rum med två enkelsängar som man kan dela på om man är två kollegor som reser och bor tillsammans. 
 
Håll utkik efter kommande evenemang och nyheter.
 
Varmt välkomna! 
 
Roland Lohr gen Stahl, Ägare & VD