Missa inte årets julbord

 

OH HERRANS


MATSALEN


Serveras måndag - fredag 11.30 - 14.00

Matsalen. à la cartelunch måndag - fredag 11.30 - 14.00. Boka bord på 0470-701620

Läs mer Presentkort Lunchkupong

BOKA DITT RUM IDAG


BRÖLLOP & FEST


Boka vår festvåning Stenhuset för bröllop & fest. Vi erbjuder flera olika alternativ och privat konsultation där vi lyssnar på dina önskemål. Vi fokuserar på att ge våra kunder den absolut bästa upplevelsen och leverera hög kvalitet på mat, dryck och service. Vi erbjuder ett flertal olika aktiviteter som passar de flesta festliga tillfällen.

Läs mer

KONFERENS


Vi har lokaler som passar allt från två till hundra personer på herrgården samt även arrangemang för upp till 300 personer i närliggande lokaler endast 5 minuter bort. Vi har totalt fler än tio olika konferens- och grupprum att erbjuda. Vi följer givetvis FHM:s riktlinjer och rekommendationer för sammankomster.

Läs mer

AKTUELLT LÄGE


Vi ställs nu inför stora utmaningar med rådande omständigheter på grund av Corona-viruset. Vi är måna om både vår personal och våra gäster. Vi jobbar utefter de rekommendationer som ställts av bestämmande myndigheter. Vi ber även våra gäster att tänka på och göra detsamma. Vi kommer fortsätta att hålla både vårt hotell och restaurangen öppet så länge inga andra rekommendationer eller direktiv säger annat.

Läs mer

ÖJABY HERRGÅRD

Greve Posse byggde under mitten av 1800-talet herrgården till sin son, Karl Arvid Posse som bodde här med sin familj under många år. Herrgården bestod av ägorna till de fyra gårdarna Kråkegård, Jönsagård, Hansagård och Toragård. Dessutom fanns fem tillhörande torp med dagsverkes skyldighet. Dessa torp och gårdar har bla fått ge namn åt våra konferenslokaler. Herremanna- perioden varade fram till sekelskiftet. 

 

  hitta hit

 

HOTELLET


Hotellet har 43 rum. Toalett, dusch, TV samt trådlöst internet finns i alla rum eller i nära anslutning. I vår härliga relaxavdelning njuter ni av bubbelpool, ång- & torrbastu samt tillhörande avkopplingsrum med utsikt över herrgården.  Öppettider med reservation för service- och underhållsarbete.
Hotellet är klassificerat enligt Visita och är trestjärnigt Superior. 

 

Läs mer

TAPAS


 

BRUNCH


 

VINBAR


 

RESTAURANG


"Växjös bästa lunchställe 2010, 2011 och 2012"

Öjaby Herrgårds restauranger ligger i herrgårdsbyggnaden. Vi har även en festväning som heter Stenhuset, precis bakom byggnaden. 

Här tillagar vi rätter med tradition, nytänk och med inspiration från det skandinaviska köket. Våra råvaror väljs ut noggrant och i möjligaste mån från lokala producenter. Vår restaurang är både KRAV-certifierad och fairtrade-märkt.

 

LÄS MER

KONFERENS


Hos oss finns mötesplatsen för såväl liten som stor konferens. Vi har fina och välutrustade lokaler som passar allt från två till 100 personer. Det finns flera grupprum i nära anslutning till alla lokaler. Vi erbjuder hel, halv samt flerdagarskonferenser med övernattning. Vid konferenser, kick off och andra tillställningar så hjälper vi er med aktiviteter enligt önskemål.

 

Läs mer