De råvaror vi använder i vår matlagning kommer så ofta det går från lokala leverantörer. Vi strävar efter att använda KRAV-märkta, ekologiska och fairtrade-märkta råvaror i den mån det är möjligt. De färska kryddörterna kommer från vårt eget land runt husknuten. Sist men inte minst är maten lagad med omsorg och kärlek.
 

Catering 


Från oss kan ni få catering alla dagar i veckan, med viss reservation vissa storhelger då vi inte har några leveranser.
Under december månad då vi serverar våra julbord begränser vi vår cateringvarksamhet till att endast omfatta beställning och leverans av julbord.

 
FÖR BOKNING OCH mer INFORMATION RING 0470-70 16 20 
 
 

Övrigt 

Observera att alla rätter kanske inte lämpar sig för catering beroende på var det ska ätas och om det finns kyl och frys på plats för glass mm. Hör med oss så går vi igenom det tillsammans. Allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Ni kan få hjälp med planering och genomförande av evenemang eller om så önskas leverans av god mat, personal, porslin och dekorationer. Vi levererar idag catering till en mängd företag, festlokaler och privatpersoner i Växjö med omnejd. 

Minsta beställning 10 portioner eller enl överenskommelse. Samtliga priser inklusive moms och gäller per portion där inget annat anges.
 
 

Bufféer