Full action. Se ett stort utbud av aktiviteter för er konferens nedan!

 

 

Aktiviteter


På förfrågan kan vi erbjuda flera olika aktiviteter föra alla tillfällen. Små som stora sällskap. Till konferenser och till fest.  

För mat och dryckesprovningar, föredrag om gastronomi mm. Se under fliken provningar

 

EVENTS


Vi kan även erbjuda ett flertal arrangerade aktiviteter. Välj exempelvis The Geo Challenge, en modern skattjakt där du med hjälp av lagets iPad lokaliserar skatter som finns gömda på fantastiska platser. För dessa aktiviteter samarbetar vi med  eventbyrån Contrast.
Plats: Öjaby Herrgård

 

RELAX


I samband med er konferens kan ni under dagtid hyra vår relaxavdelning. Relaxen har bubbelpool, ång- och torrbastu och ett mysigt sällskapsrum med utsikt över herrgården. Ni kan beställa både enklare tilltugg och dryck från vår restaurang. 
Plats: Öjaby Herrgård

 

 

livemusik


Boka ert eget band till bröllop, fest och konferens

Helkväll duo/trio samt helband:
- Mingelmusik vid ankomst
- Bakgrundsmusik samt livemusikquiz under middagen
- Fullt ös i 2 ggr 50 min

Ensam trubadur:
- Mingelmusik vid ankomst
- Bakgrundsmusik samt livemusikquiz under middagen
- Ev inhyrd dj tar över efter middagen

Samarbetspartner TEAK Studios med vd Mattias Strömberg
 
Plats: Öjaby Herrgård
 

 

Bioskytte


Här kan du prova på att skjuta med riktiga vapen med skarp ammunition. Ni skjuter mot en bioduk med filmsekvenser jaktbart vilt till ballonger och bollar. En annorlunda aktivitet för både nybörjare och vana jägare.
Plats: Norraby skytte & event
 

 

Mästarnas mästare


Upplev en teambuilding-aktivitet fylld med glädje och fysiska och mentala utmaningar. Tävlingen är inspirerad av TV-succén Mästarnas Mästare.  Ni utmanas i bland annat samarbete och problemlösning. Aktiviteten genomförs i samarbete med Kryast som även erbjuder andra teambuiding-aktiviteter.
Plats: Öjaby Herrgård

 

Fiske i Helgasjön


Upplev ett storslaget fiske med våra professionella fiskeguider. De tar ditt sällskap till de absolut bästa fiskeställena i Helgasjön. Vi förser er med all fiskeutrustning och picknickkorg fylld med godsaker. Allt som krävs för en lyckad fiskeupplevelse. 
Plats: Helgasjön

 

Musikquiz


 Trissa tävlingsinstinkten och låt det andra laget få veta var skåpet skall stå! En kul och teambyggande tävling som inte bara handlar om musik utan även andra roliga ämnen.
Plats: Öjaby Herrgård
 

 

Fotbollsgolf


Rockatorp Golf ligger knappa milen från oss och har en kanonkul fotbollsgolfbana. En aktivitet som kan spelas av alla! En naturnära utomhusaktivitet vilket kan vara skönt efter en dag i konferensrummet.
Plats: Rockatorp