Hej! 

Sista året har vi lagt ner mycket energi på att finputsa ytterligare på både hotell och restaurangverksamheten. Allt för att våra gäster ska få en så behaglig och minnesvärd vistelse hos oss som möjligt. Oavsett om man har stannat över natten eller bara kommit för att ta ett glas vin i vår vinbar. Vi strävar ständigt efter att bli bättre på det vi gör. 
 
Vi har succesivt renoverat upp alla badrum och vidare bytt ut alla våra tv apparater till nya 32" LCD-platt tv i våra dubbelrum och 46" i våra Superior Deluxerum. Samt nya textilier i form av mörkläggningsgardiner och kuddar med mera. Vi ser även över allt sortiment i hotellrummen. Allt för att tillgodose våra gästers önskemål och krav i stort som smått. Nu senast under januari månad 2016 så uppdaterar vi alla våra hotellrum och konferenslokaler med senaste kortnyckeltekniken "Smart lock" 
 
2016 lanserade vi vårt nya restaurangkoncept "Tapas på Herrgården" som har slagit väldigt väl ut. Vi har nu fler gäster än någonsin på kvällar och helger. Helt nya ansikten blandas med stammisar och det är precis så vi vill ha det.
 
Håll utkik efter kommande evenemang och nyheter.
 
Välkomna! 
 
Robert Kroon, VD